Японський ніж шефа кухні SATAKE Tomoko Air Holes 18 см
1 540 ₴
- Готово до відправки
- Код: 632131
Японський ніж шефа кухні SATAKE Tomoko Air Holes 18 см
Ніж шеф-повара - універсальний кухонний ніж, призначений для нарізання овочів, фруктів, м'яса та риби. Оскільки він має гострий наконечник, його також можна використовувати для відділення м’яса від кісток, порціонування курки або філе меншої риби, якщо це необхідно. Лезо з оптимальною довжиною дозволяє різати більші поверхні і гарантує повний контроль ножа. Якісний кухонний ніж є важливим інструментом в арсеналі будь-якого кухаря. Завдяки отворам в передньому краї, такі продукти, як сир і свіжоспечений тісто не прилипає до леза.
Леза для важких навантажень виготовлені з високовуглецевої нержавіючої сталі 420J2, яка надзвичайно стійка до корозії та легко заточується. Прості дерев’яні ручки приємні на дотик. Ножі цієї серії прості в обслуговуванні і чудово виконують основні функції на кухні.
- Виробник: Satake
- Лезо: сталь 420J2
- Твердість: 56 HRC +/- 1
- Загальна довжина: 31,7 см
- Довжина клинка: 18 см
- Ширина клинка: 4,3 см
- Товщина леза: приблизно 1,8 мм
- Вага: приблизно 105 г.
- Лезо з нержавіючої сталі: Так
- Метод заточення: двосторонній симетричний
- Багатошарова сталь: Ні
- Матеріал ручки: класичний клепаний
- Тип ножа: кухонний ніж
- Тип леза: шеф-кухаря
Основні | |
---|---|
Довжина леза | 18 см |
Заточка леза | Двостороння |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Ніж для м'якого сиру |
- Ціна: 1 540 ₴